''Bir Tutam Karanfil'' katıldığı birçok festivalden sonra 13 Ekim'de sinemalarda.
12 Ekim 2023

''Bir Tutam Karanfil'' katıldığı 35. Tokyo Film Festivali – DÜNYA PRÖMİYERİ – Japonya, 27. Sofya Film Festivali – JURİ ÖZEL ÖDÜLÜ – Bulgaristan, 42. İstanbul Film Festivali – EN İYİ GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ ÖDÜLÜ, 28. Med Cine Fetival Tetouan – EN İYİ FİLM ÖDÜLÜ - Fas, 63. Thessaloniki Film Festivali 2022 – Yunanistan, 29. Film Festival Della Lessinia – İtalya, 8. Ulsan Ulju Film Festival – Güney Kore, 32. Film Festival Cottbus – Almanya, 6. Taoba Youth Film Festivali – Gürcistan, 23. Meta Film Festivali - Dubai festivallerinden sonra  13 Ekim'de sinemalarda.

Bekir Bülbül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu ''Bir Tutam Karanfil''in oyuncu kadrosunda Demir Parscan, Şam Şerit Zeydan ve Fırat Kaymak gibi başarılı isimler yer alıyor. 

''Bir Tutam Karanfil''in konusu ise şu şekilde; Yaşlı bir mülteci, karısının cenazesini defnedebilmek için küçük torununu da yanına alarak tabutla yola çıkar. Ancak kimse tabutla gezen iki mülteciyi araçlarına almaz. Yaya olarak yola devam etmeye çalışsalar da bir süre sonra sürünlenmelerden kaynaklı tabut kırılmaya başlar. Yolculuk boyunca hayata tutunmak ve cenazeyi taşınmak için verdikleri çaba, ikisinin arasındaki buzların eriyip, birbirlerine bağlanmalarını sağlar.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)