Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin Onur Ödülleri Töreni, görkemli bir geceyle taçlandı
22 Eylül 2023

Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin Onur Ödülleri Töreni, görkemli bir geceyle taçlandı. Altın Koza Film Festivali'nde Onur Ödülleri Perran Kutman ve Cihan Ünal'a Takdim Edildi.

Perran Kutman: Sinemamızın bir emekçisi olmak benim için onurların en büyüğü.

Cihan Ünal: Bahçemizde rengarenk çiçekler açtı bu anlamlı ödülle.

Zeydan Karalar: Adana sanatı benimseyen bir şehir.

Adana Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin ulusal yarışma kategorisinde yer alan üç önemli film seyircisine kavuştu. "Kıyıda," "Annesinin Kuzusu" ve "Ceylin" filmleri, yönetmenleri ve oyuncu kadrolarıyla birlikte gösterim için festivalde hazır bulundu.

Belgesel Film Yarışması ve Kısa Film Yarışması'nın finalist filmleri, festivalin renkli atmosferinde sinemaseverlerle buluştu. Adana halkının yoğun ilgisiyle karşılanan bu gösterimler, festivalin önemli etkinliklerinden biri olarak öne çıktı.

Festival, sadece yarışma filmleri ile sınırlı kalmıyor. Söyleşiler, paneller ve özel gösterimler gibi çeşitli etkinliklerle dolu bir program sunarak sinemaseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. 

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, festivalin sonunda seyircilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Türk ve dünya sinemasının unutulmaz film müziklerini seslendiren orkestra, izleyicilere büyüleyici bir konser sundu.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)