Sofia Vergara’nın, Griselda Blanco’yu canlandırdığı yeni mini dizisi ''Griselda Netflix'' için gün sayıyor
21 Eylül 2023

Sofia Vergara’nın, Griselda Blanco’yu canlandırdığı yeni mini dizisi ''Griselda'' Netflix için gün sayıyor. Narcos’un yaratıcıları Eric Newman, Doug Miro, Ingrid Escajeda ve Carlo Bernard’ın imzasını taşıyan dizide Sofia Vergara, dizinin hem başrolünü hemde baş yapımcılığını üstleniyor.  ''Griselda'' 25 Ocak'ta Netflix'te yayınlanacak. Yönetmen koltuğunda Andrés Baiz’in oturduğu mini dizi, Griselda Blanco'nun gerçek hayat hikayesinden esinlenerek oluşturulan 6 bölümlük bir mini dizi olacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Sofía Vergara (Griselda Blanco) dışında  Alberto Guerra (Dario Sepúlveda), Christian Tappan (Arturo Mesa), Martín Rodríguez (Rivi Ayala), Juliana Aidén Martinez (June Hawkins), Vanessa Ferlito (Carmen Gutiérrez) gibi isimler yer alıyor. 

Sofia Vergara’nın başrolünü ve baş yapımcılığını üstlendiği Griselda, zekâsı ve hırsıyla tarihin en çok para kazanan kartellerinden birini kuran Kolombiyalı iş kadını Griselda Blanco'nun hayat öyküsünden esinlendi. Blanco’nun akılalmaz acımasızlığı ile cazibesinin tehlikeli birleşimi sayesinde iş hayatı ve ailesi arasında ustalıkla kurduğu denge, onun aynı zamanda "Ana" lakabıyla tanınmasına yol açtı.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)