Antalya Altın Portakal Film Festivali Basın Toplantısı Gerçekleştirildi!
21 Eylül 2023

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 60. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin basın toplantısı bugün Antalya'da gerçekleştirildi. 7-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan festival hakkında önemli detaylar ve katılımcılar basın mensuplarına duyuruldu. Festival, sinema dünyasının önemli isimlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Festival Başkanı Muhittin Böcek, festivalin idari direktörü Av. Cansel Tuncer, festival yönetmeni Ahmet Boyacıoğlu, ve bu yılki Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jüri başkanı Demet Akbağ ile Antalya Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, 60. Antalya Altın Portakal Film Festivali basın toplantısına katıldılar.

Toplantıda, festivalin afişi, Onur ve Başarı Ödülleri sahipleri, Ulusal Yarışma jürileri ve programdan sürprizler gibi önemli ayrıntılar basın mensuplarına aktarıldı. Festival, sinema dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayarak büyük bir heyecanla bekleniyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, festivalin heyecanla beklenen afişini şu ifadelerle tanıttı: "Sinema, bitmek bilmeyen bir serüvendir düşüncesinden yola çıkarak, görsel tasarımcı Galip Aksular tarafından hazırlanan 60. yıl afişini sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum ve festivalimizin sonsuza dek varlığını sürdürmesini diliyorum."

Ulusal Yarışma Jürisi Belli Oldu!

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 60. yılında ilk kez Türkiye'de izleyiciyle buluşacak olan filmlerin yarışacağı Ulusal Yarışma jürileri, bu yıl da sinema dünyasının saygın isimlerinden oluşuyor. Festival Başkanı Muhittin Böcek, "Festivalimizin 60. yılında ulusal uzun metraj film yarışması jürimize, bugün varlıklarıyla bizleri onurlandıran usta oyuncu sayın Demet Akbağ'ın başkanlık edeceğini duyurmaktan gurur duyuyoruz. Kendisine şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.

Festivalin Ulusal Yarışma jürisinde şu değerli isimler yer alacak:

  • *Kurgucu Ali Aga
  • *Sanatçı Ayşegül Aldinç
  • *Oyuncu Mehmet Günsur
  • *Yönetmen ve oyuncu Onur Saylak
  • *Yönetmen Özcan Alper
  • *Yazar Sema Kaygusuz

Muhittin Böcek, jüri üyelerine şimdiden başarılar dileyerek, "Varlıklarıyla bize büyük değer kattıkları için her birine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)