İlk Yerli Amazon Original Dizisi olma özelliği taşıyan ''Düğüm''den yeni görsel yayınlandı.
21 Eylül 2023

İlk Yerli Amazon Original Dizisi olma özelliği taşıyan ''Düğüm''den yeni görsel yayınlandı. 2024 yılında Prime video'da izleyici karşısına çıkacak dizi'nin Yapımcılığını Onur Güvenatam yapıyor. Çekimleri devam eden dizi, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Başrolerinde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak yer alırken bu başarılı senaryoyu  Arman Güvenç kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Can Ulkay oturuyor.

Dizi, başarılı bir haberci olan Neslihan Turhan’ın hayatına odaklanıyor. Polisiye, gerilim ve dram türündeki dizinin konusu ise şu şekilde; Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi olmuş Neslihan Turhan, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı "Tek Gerçek" programını sunan, kariyerinin zirvesinde ünlü bir habercidir. Son yayınında yer altı dünyasının karanlık isimlerinden birine meydan okurken ağzından çıkan o çok iddialı cümlenin, hayatının en zor sınavı olacağından habersiz kameralara aynen şöyle demiştir; "Oğlum olsa acımam!"
 Tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Leyla'yı öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan'ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Hayatının en zor yayınlarında; bir yandan Leyla'nın katilini ararken, bir yandan oğlunun adını bu işten uzak tutmaya çalışır. Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapse atma pahasına Leyla'nın katilinin peşine düşecek midir? 

Neslihan Turan rolünde başarılı ve güzel oyuncu Bergüzar Korel'i izlerken, İşinde başarılı bir cinayet bürosu komiseri olan Nejat karakterini ise Caner Cindoruk oynuyor. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)