La Casa de Papel hayranları için büyük bir sürpriz, Berlin Dönüyor!
20 Eylül 2023

La Casa de Papel dünyasının sevilen karakterlerinden Berlin, Pedro Alonso’nun eşsiz performansıyla 8 bölümlük dizi olarak tüm dünyayla eş zamanlı olarak 29 Aralık’ta yalnızca Netflix platformunda yayınlanacak. 

Yeni Çete Üyeleri La Casa De Papel Dünyasına Yeni Bir Soluk Getiriyor!

La Casa de Papel dünyasının ünlü karakteri Berlin, yeni çetesine liderlik ediyor! Berlin'e bu heyecan verici macerasında elektronik mühendislik dehası Keila (Michelle Jenner), hayırsever profesör ve sırdaşı Damián (Tristán Ulloa), kamikaze olarak tanınan Cameron (Begoña Vargas), sadık dost Roi (Peña Fernández) ve çetenin aksiyon konusundaki ustası Bruce (Joel Sánchez) eşlik ediyor.La Casa de Papel dünyasının sevilen oyuncuları Itziar Ituño ve Najwa Nimri, Raquel Murillo ve Alicia Sierra rolleriyle geri dönüyorlar. 

Berlin'in geri dönüşüne şahit olmak için Netflix'i takip etmeye devam edin!

Sekiz bölümlük dizi, usta senaristler Álex Pina, Esther Martínez Lobato, David Barrocal, David Oliva ve Lorena G. Maldonado tarafından kaleme alındı. Yönetmen koltuğunu ise Albert Pintó, David Barrocal ve Geoffrey Cowper paylaşıyor.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)