Kahkaha Tufanına Hazırlanın, İstanbul Komedi Festivali’nin Tarihi Açıklandı!
19 Eylül 2023

Bu sene 6.sı düzenlenecek olan İstanbul Komedi Festivali’nin, geçtiğimiz yıl 100 bin kişiye ulaşarak kitleleri kahkahaya boğmasının ardından bu sene bir rekora imza atacağı bir gerçek. Komedi severler bir an önce takvimlerini işaretlemeli! Programı yakında açıklanacak olan festival 5 Kasım – 3 Aralık 2023 tarihleri arasında Maksimum Kart ana sponsorluğunda BKM organizasyonunun katkılarıyla gerçekleşecek.

Festival, 5. yılını kutladığı geçen yıl boyunca 33 gün boyunca şehrin farklı noktalarındaki 30 ayrı mekanda, 200'den fazla etkinlikte, 666 sanatçıyı sahnede ağırlayarak yaklaşık 100 bin izleyiciye ulaştı. İzleyicilere kahkaha dolu unutulmaz anlar yaşatan festival, dünya çapında ünlü komedyenleri ağırlayarak Türkiye'de komedi sanatını teşvik ediyor. Her yıl daha da büyüyen seyirci kitlesiyle festivalin büyüme başarısı, Türk komedi sahnesinin geleceği için çok parlak gözüküyor.

İstanbul Komedi Festivali biletlerini almak isteyenler için İş Bankası kart sahiplerine %20 indirim sunulacak ve Maximiles Black ile Privia Black kart sahiplerine %40 indirim uygulanacak. Etkinliğe özel indirimler sayesinde komedi severler, festivalin keyfini daha uygun fiyata sürebilecek. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)