İstanbul Sinema Müzesi'nde Unutulmaz Bir Star Wars Deneyimi!
18 Eylül 2023

Sinema tarihinin en büyülü serilerinden biri olan Star Wars, İstanbul Sinema Müzesi'nde unutulmaz bir sergiyle buluşuyor. Bugüne kadar yapılmış en kapsamlı Star Wars sergisi, sinemaseverleri bekliyor.

Sinema tarihine damgasını vuran Star Wars serisi, 1977'de başlayarak milyonlarca insanın hayranlığını kazandı. Şimdi ise bu büyülü evren, İstanbul Sinema Müzesi'nde gerçekleşen 'Galaksinin Fanları Sergisi' ile hayranlarına özel bir deneyim sunuyor.

Sinema tarihinin en ilgi çeken serilerinden biri olan Star Wars, İstanbul Sinema Müzesi’nde 600’den fazla parçadan oluşan eserle sinema severlerin aklını başından almaya hazırlanıyor. Sergi, 1 Ekim itibari ile ziyaretçilerini Star Wars’un ilgi çekici dünyasında gezintiye çıkaracak. Star Wars hayranları, karakterler, kostümler, ve orijinal film parçaları gibi birçok değerli eseri yakından inceleme fırsatına sahip olacak.

Sergi, 40 yıl boyunca Star Wars tutkunları tarafından tasarlanmış konstrüksiyonlar ve eşsiz objeleri içeriyor. İzleyiciler, karakterlerin orijinal kostümleri, replikalar, özel yapım figürler ve daha fazlasıyla bu fantastik evrene adım atma fırsatı bulacak.

İstanbul Sinema Müzesi'nin geçici sergi salonunda yer alacak sergide, 50'den fazla heykel, 120 figür, 30 gerçek boyutlu zırh ve giysi, uzay gemisi savaşı sahnelerini içeren film öğeleri, 25 model ve elle boyanmış büst, devasa yaratık figürleri ve özel dioramalar, oyuncular tarafından imzalanmış film maskeleri, posterler ve sanatsal değeri olan birçok özel parça sergilenecek.

Star Wars Sergisi, 1 Ekim’den itibaren İstanbul Sinema Müzesi’nde 4 ay boyunca fanlarını bekliyor olacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)