Adana Altın Koza Film Festivali, yılın en parlak yeni yapımları ve klasiklerini buluşturan 21 özel filmi sinemaseverlerle buluşturacak.
18 Eylül 2023

Adana Altın Koza Film Festivali, sinemaseverlere dünya sinemasının en iyi yapımlarını keşfetme fırsatı sunarken, unutulmaz anlar ve büyülü sinema deneyimleri yaşatmaya devam ediyor. Bu yılki program, sinemaseverlerin heyecanla beklediği birçok önemli yapıma ev sahipliği yapacak. Festival, yılın en parlak yeni yapımları ve klasiklerini buluşturan 21 özel filmi sinemaseverlerle buluşturacak.

Bir Skandalın Peşinde...

 

Türkiye prömiyerleri festivalde yapılacak filmler arasında büyük ilgi çekecek yapımlar var. Bu filmler arasında Altın Palmiye kazanan 'Bir Düşüşün Anatomisi', Gümüş Aslan ödüllü 'Kötülük Diye Bir Şey Yok' ve Carlos Saura'nın görsel şöleni 'Carmen'in yenilenmiş kopyası da yer alıyor.

Carmen...

Adana Altın Koza Film Festivali, 30. yılını kutlarken sinemaseverlere muhteşem bir program sunmaya hazırlanıyor. Festival, 18-24 Eylül tarihleri arasında Esas 01 Burda AVM ve Cinema Pink salonlarında gerçekleşecek uluslararası programıyla büyülüyor.

Festivalin programı, Berlin, Cannes, Venedik, ve Locarno gibi dünya çapındaki önde gelen film festivallerine seçilen ve ödüller kazanan yeni yapımlarla dopdolu. Yeni filmlerle birlikte sinema tarihine damgasını vuran klasikler de festivalin programında yer alıyor.

Sinema tutkunları, festival boyunca dünya sinemasının en iyi örneklerini izleme fırsatı bulacaklar. Adana Altın Koza Film Festivali, 30 yıllık köklü geçmişiyle sinemanın büyülü dünyasına bir kez daha kapılarını açıyor.

Festival, geçen yıl 13 Eylül'de vefat eden sinema efsanesi Jean-Luc Godard ve bu yıl 10 Şubat'ta kaybettiğimiz Carlos Saura'nın anısını yaşatmayı da unutmuyor. İki büyük yönetmenin birer film gösterimiyle anılacakları etkinlikler de programın önemli bir parçasını oluşturuyor.

Adana Altın Koza Film Festivali, sinema dünyasının yıldızlarını bir araya getirerek izleyicilere unutulmaz anlar sunmaya devam ediyor.

Neruda

Mavi Gözlü Dev

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)