DC’DEN MÜJDE, AQUAMAN VE KAYIP KARANLIK FİLMİNİN FRAGMANI GELDİ!
15 Eylül 2023

DC evreninin sevilen karakteri Aquaman, tüm zamanların en çok hasılat yapan DC filmi olan devam filmi "Aquaman ve Kayıp Krallık" ile geri dönüyor.Başrollerinde Jason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II ve Nicole Kidman'ın yer aldığı 'Aquaman ve Kayıp Krallık', macera ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekecek. DC hayranlarının heyecanla beklediği bu devam filmi, 22 Aralık'ta vizyona girecek. DC Evreni'nin en sevilen karakterlerinden biri olan Aquaman, izleyicilere büyülü denizlerin derinliklerinde unutulmaz bir macera sunmaya hazırlanıyor.

Black Manta, Aquaman'i Yenmek İçin Tehlikeli Bir İntikam Planı Peşinde!"

Black Manta, ilk karşılaşmasında Aquaman'i mağlup edememiş olsa da, babasının intikamını almak için hırsla doludur. Artık Aquaman'i sonsuza dek alt etmek için her türlü yolu denemeye kararlıdır. Black Manta, bu kez her zamankinden daha tehlikeli bir düşmandır ve elinde efsanevi Black Trident gibi kötücül bir güç bulunmaktadır.

Aquaman, bu güçlü düşmanı yenmek için beklenmedik bir ittifak kurmayı seçer: Hapiste olan kardeşi Orm ile birlikte hareket etmek. İki üvey kardeş, krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmak zorundadır.

Bu epik mücadelede, Aquaman ve Black Manta arasındaki çatışma, Atlantis'in geleceğini belirleyecek ve izleyicilere nefes kesen bir fantastik macera sunacak.

TME Films’in üstlendiği Aquaman ve Kayıp Krallık22 Aralık’ta sinemalarda olacak.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)