AKSİYON VE KOMEDİ SEVERLERİ HEYECAN DOLU BİR SERÜVENE SÜRÜKLEYECEK OLAN ‘EMEKLİLİK PLANI/ THE RETİREMENT PLAN’ BEYAZ PERDEDE SEYİRCİYLE BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR.
15 Eylül 2023

Seyircisini adrenalin dolu bir dünyaya davet edecek olan ‘Emeklilik Planı’, 29 Eylül’de beyaz perdede seyircisini bekliyor. Film, izleyicilere aksiyonun ve komedinin mükemmel bir karışımını sunmayı amaçlıyor.

Oscar ödüllü oyuncu Nicholas Cage, Cayman sahillerinde sakin bir emekli hayatı yaşayan Matt'i canlandırıyor. Ancak Matt'in hayatı, kızı ve torununu suç örgütünün pençesinden kurtarmak için mücadele etmek zorunda kalmasıyla tamamen değişir.

Ashley Greene ve Thalia Campbell'un da rol aldığı film, aksiyon dolu bir kovalamaca ve gerilim dolu anlarla izleyiciyi ekrana kilitlemeyi vaadediyor. Aile saadetleri, çete liderinin izilerini sürmesiyle tehlikeye düşen bu yüksek tempolu macera sırasında Ashley babasının geçmişine dair yeni keşiflerde bulunuyor. Bu heyecan verici film, izleyicilere aksiyonun ve gerilimin doruklarında nefes kesen bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Başrollerini Nicolas Cage ve Ashley Greene'in paylaştığı "Emeklilik Planı" filminde, Ron Perlman, Jackie Earle Haley, Joel David Moore, Ernie Hudson, Grace Byers, Rick Fox ve Lynn Whitfield gibi ünlü isimler eşlik ediyor. Filmin yazar ve yönetmen koltuğunda ise Tim J. Brown bulunuyor.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)