Türk sinemasının merakla beklenen yapımı "Son Akşam Yemeği," 27 Ekim'de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor!
15 Eylül 2023

Reklam, dizi ve belgesel yapımlarıyla tanıdığımız CineGenna Pictures yapım şirketi, ilk sinema filmi ile büyük bir atılım yapıyor. Yapım şirketi, izleyicilere Cumhuriyetimizin sıra dışı bir öyküsünü anlatmaya hazırlanıyor.

Onur Tuna, Pelin Akil ve Engin Şenkan 'Son Akşam Yemeği'nde Buluşuyor!

Türk sinemasının başarılı oyuncuları Onur Tuna, Pelin Akil, Engin Şenkan, Necip Memili, Mustafa Avkıran, Aslı Tandoğan ve çocuk oyuncu Azra Aksu gibi yıldız isimleri bir araya getiren "Son Akşam Yemeği" filmi, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilan edilmeden bir gün önce, yani 28 Ekim 1923 Pazar günü ve gecesi, Çankaya Köşkü'nün mutfağında yaşananları beyazperdeye taşıyor. Film, oyuncu kadrosu ve tarihsel bağlamıyla "Son Akşam Yemeği," sinema tutkunlarının ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Türk sinemasının yeni ve heyecan verici yapımı "Son Akşam Yemeği," cesur senaryosu ve tarihsel bağlamıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Film, tarihe farklı bir açıdan bakmamıza olanak tanıyor ve yapımcılığını dizi ve belgesel projeleriyle tanınan CineGenna Pictures üstleniyor.

Senaryosunu Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı bu özel proje için yaklaşık iki yıldır devam eden ön hazırlık çalışmalarının ardında yaratıcı yapımcı Esra Seyrekbasan bulunuyor. Senaryoyu ise Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar kaleme aldı. Film, temposu hiç düşmeyen yapısı ve cesur anlatımıyla izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yönetmen koltuğunda ise Levent Onan bulunuyor. "Son Akşam Yemeği," Türk sinemasına farklı bir bakış açısı getirerek, tarihi olayları yeniden keşfetme fırsatı sunuyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)