Noel'de Geri Dönüyorlar: Anna Kendrick ve Justin Timberlake, Troller Hep Beraber ile Eğlenceye Devam Ediyor!
14 Eylül 2023

Bu Noel mevsiminde sevilen yıldızlar Anna Kendrick ve Justin Timberlake, DreamWorks Animation'ın gişe rekortmeni müzikal film serisi "Troller" için geri dönüyor. Yepyeni bir maceranın kapılarını aralayan bu aksiyon dolu, yıldızlarla dolu, gökkuşağı renkli ve benzersiz aile buluşmasına hazır olun.

"Troller Hep Beraber," izleyicilere müzik ve eğlence dolu unutulmaz anlar sunmaya devam edecek. Anna Kendrick ve Justin Timberlake gibi yetenekli oyuncuların geri dönüşü, bu Noel için büyük bir sürpriz ve eğlence vaat ediyor. Yeni maceralar ve müziklerle dolu bu filmi beklemeye başlayın!

Poppy ve Branch: 'Troller Hep Beraber'da Yepyeni Bir Aşk Hikayesi!

İki film boyunca süren dostluk ve amansız flörtleşmelerin ardından, Poppy (Anna Kendrick) ve Branch (Justin Timberlake) artık gerçek bir çift oldular - evet, artık #broppy var! Ancak birbirlerine daha da yakınlaştıkça, Poppy, Branch'in gizli bir geçmişi olduğunu fark eder.

Branch, dört erkek kardeşi Floyd (Altın Küre adayı ünlü elektropopçu Troye Sivan), John Dory (Eric André; "Şarkını Söyle 2"), Spruce (Grammy ödüllü Daveed Diggs; "Hamilton") ve Clay (Grammy ödüllü Kid Cudi; "Don’t Look Up") ile birlikte favori erkek müzik grubu fenomeni BroZone'da yer almıştır.

Ancak işler daha da karmaşık hale gelirken, Branch'in kardeşi Floyd, müzik yetenekleriyle tanınan ve Velvet (Emmy ödüllü Amy Schumer; "Trainwreck") ve Veneer (Grammy ödüllü ve Tony adayı Andrew Rannells; "The Book of Mormon") adında kötü pop yıldızı karakterleri tarafından kaçırılır. Bu gelişme üzerine, Branch ve Poppy, diğer kardeşleriyle yeniden bir araya geliler ve Floyd'u kurtarmak için korkunç ve duygusal bir yolculuğa çıkmak zorunda kalırlar.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)