Yeni Sezonu Heyecanla Beklenen KULÜP’ün Buluşma Noktası Çİçek Pasajı Oldu!
14 Eylül 2023

Kulüp üyeleri, yeni sezonun başlangıcını coşkuyla kutladı. Kutlama, samimi bir yemek organizasyonuyla Çiçek Pasajı'nda gerçekleşti. Yeni sezonun başlamasıyla bir araya gelen üyeler, keyifli anlar yaşadı.

Netflix, 'Kulüp' Dizisinin Yeni Sezonunu Dizi Ekibi ile Samimi Bir Yemekle Kutladı!"

Netflix, popüler dizisi 'Kulüp'ün yeni sezonunun başlangıcını dizi ekibinin katıldığı özel bir yemekle kutladı. Basın mensuplarının da davet edildiği bu özel etkinlik, dizi oyuncuları Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış, Halil Babür, Serra Arıtürk ve Ada Erma'nın yanı sıra, proje yaratıcısı Zeynep Günay, hikaye yaratıcısı Rana Denizer ve yönetmen Seren Yüce gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Asude Kalebek

Bu samimi buluşma, 'Kulüp' dizisinin yeni sezonunun başlangıcını coşkuyla kutlamak ve dizi ekibini basınla bir araya getirmek amacıyla düzenlendi. 'Kulüp' hayranları, heyecanla yeni sezonun startını bekliyor.

Netflix'in büyük bir beğeni toplayan dizisi "Kulüp," yeni sezonuyla izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. "Kulüp", 15 Eylül'de Netflix platformunda yeni bölümleriyle geri dönüyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)