Star'ın reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını yeni sezona muhteşem bir düğünle başlıyor.
14 Eylül 2023

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, Gülseren Budayıcıoğlu’na ait orjinal hikayesi ile geçtiğimiz sezon reytinglerde hep üst sırada yer alan ve çok sevilen Star TV'nin Yalı Çapkını dizisi yeni sezona başlıyor. Dizinin ilk bölümü15 Eylül Cuma 20.00’de Star TV ekranlarında olacak. 

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolleri paylaştığı dizinin başarılı oyuncu kadrosuna iki yeni isim daha eklendi. Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Öznur Serçeler, İrem Altuğ, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak gibi başarılı isimlerin yanına bu sezon Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin, Halis Ağa'nın kızı ve torunu olarak dahil oldular. 

15 Eylül Cuma akşamı ekranlara kitleyecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünde Seyran ve Ferit muhteşem bir düğünle tekrardan evleniyorlar.  Burcu Alptekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin yeni sezonunun ilk bölümünün konusu ise şu şekilde; Ferit vurulduktan sonra özel bir uçakla İstanbul’a getirilir. Seyran, Ferit’in yanından hiç ayrılmazken, başta Gülgün olmak üzere herkes Seyran’a çok kızgındır. Ferit’in gireceği ameliyat da risklidir. Suna ise o arbedede Saffet Ağaların evinden kaçmış, Seyran’ın yanındadır ve ona destek olmaktadır. Hatice, Saffet ve Halis Ağa’yla görüşerek daha fazla kaosun çıkmasını engeller ve Saffet Ağa konusunun kapanmasını sağlar. Ferit’le Seyran’ın aşkı engel tanımazken, Kazım da avantajlı duruma geçer ve bu konumdan yararlanır. İfakat; Seyran ve Ferit’in birlikteliğini desteklemek zorunda kalır. Seyran ve Ferit birbirlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, yeniden evlenirler. Halis Ağa ise tüm yaşananlardan sonra kızı Nükhet ile torunu Kaya’yı İstanbul’a yanına çağırır.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)