EFSANE SERİNİN YENİ MACERASI SÜRPRİZLERLE DOLU ‘ÇAKALLARLA DANS 6’ ÇEKİMLERE BAŞLADI
30 Haziran 2022

Yapımını SugarWorkz-TAFF Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı ‘Çakallarla Dans 6’ filminin çekimleri İstanbul’da başladı. Son derece eğlenceli bir ortamda başlayan çekimlerde kahkahalar havada uçuşurken, ‘Çakallar’ dört yılın ardından yeniden sette buluşmanın keyfini çıkardı. 

Türk sinema tarihinin en uzun soluklu serilerinden biri olan ve 2010 yapımı ilk filmden bu yana ana kadrosunu muhafaza ederek yoluna devam eden ‘Çakallarla Dans’, altıncı filmde yine seyirciyi çok özlediği eğlenceyle buluşturacak.

Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi imzalı senaryodan çekilen filmde efsane ekip Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz yeniden bir araya geliyor. Altıncı filmde kadroya katılan ünlü isimler ise Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Mine Kılıç, Kemal Zeydan olacak.

‘Çakallarla Dans 6’ önümüzdeki sezon sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)