‘ÇAKALLARLA DANS 6’ OKUMA PROVASI YAPILDI KAHKAHALAR HAVADA UÇUŞTU
20 Haziran 2022

Yapımını SugarWorkz-TAFF Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı ‘Çakallarla Dans 6’nın ilk okuma provası önceki gün İstanbul’da yapıldı.

Türk sinema tarihinin en uzun soluklu serilerinden biri olan ve 2010 yılındaki ilk filmden bu yana ana kadrosunu muhafaza ederek yoluna devam eden ‘Çakallarla Dans’, altıncı filmde seyirciyi özlediği kahkahaya davet ediyor!

Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi imzalı senaryonun okuma provası için bir araya gelen ‘Çakalarla Dans’ ekibi, hem hasret giderdi hem de kahkahalarla kesilen prova sırasında eğlenceli anlar yaşadı. ‘Çakallarla Dans 6’da efsane ekip Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın yeniden bir araya gelirken kadroya Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Mine Kılıç, Kemal Zeydan gibi oyuncular dahil olacak. 

Gelecek sezonun en iddialı yerli filmlerinden biri olacak ve seyirciye özlediği sinema salonu eğlencesini yaşatacak ‘Çakallarla Dans 6’nın çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)