Winnie the Pooh Artık Kamu Malı: İlk Uyarlama Korku Türünde “Blood and Honey” Filmi Oldu
26 Mayıs 2022

A.A. Milne tarafından yaratılan ve E.H. Shepard tarafından çizilen Winnie the Pooh çocuk kitabının telif süresi 2022 itibarıyla sona erdi. Bu sayede A.A. Milne tarafından yaratılan birçok Winnie kahramanı, herkes tarafından özgürce yorumlanabilecek. Serinin uyarlama haklarını elinde bulunduran Disney; markanın bir dünya fenomenine gelmesinde önemli rol oynamış ve Winnie’yi en çok para kazandıran karakterlerinden birisi hâline getirmişti. Ancak Disney artık Ayı Winnie pazarında tekel değil. Şirket hâlâ bazı karakterlerin hakkını elinde bulundursa da 1921 tarihli ilk kitap tamamıyla serbest bir kullanıma sahip.

Artık herkes kendi Pooh hikayesini yazabileceğine göre, Frake-Waterfield sınırları zorlamaya başladı. Filmin IMDb sayfası Amber Doig-Thorne, Maria Taylor ve Danielle Scott'ı da içeren oyuncu kadrosunu listelese de, bağımsız statüsü göz önüne alındığında filmin kendisi hakkında çok az şey ortaya çıkıyor.

Yapımcılar henüz bir fragman yayınlamadığı için film hakkında pek bir şey bilinmiyor ama bu Winnie'nin baldan çok daha fazlasının peşinde olduğuna bahse gireriz. Eh, zaten adından da anlaşılacağı gibi, o kanın peşinde.

Filmden ilk görseller...

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)