Evlilikte kadın erkek ilişkilerine farklı bir bakış açısıyla yaklaşan Statü Film'in Yeni Filmi, Son Şans'ın Çekimleri Sona Erdi.
18 Mayıs 2022

Taş Mektep, Ankara Yazı, Sadece Bir Gece, Eyvah Kocam gibi gişede başarılı dönüşler alan Statü Film Yeni Jenerasyon evlilik ilişkilerine ışık tutacak  bir romantik aşk hikayesi olan ''Son Şans'' filmini tamamladı. İstanbul'un değişik yerlerinde çekilen filmin senaryosunu Sinan Biçici'nin yazdığı filmin Yönetmen koltuğunda ise Avrupa yakası, Yalan Dünya gibi diziler ile Türk seyircisinin tanıdığı isim Jale Atabey imzası var. 

Başlıca rollerini Gürgen Öz, Öykü Çelik, Hakan Meriçliler, Duygu Mercan, Cansın Özyosun, Elif Aysu ve Hakan Eksen'in paylaştığı projenin Cast Direktörlüğü'nü ise Fatoş Yılmaz yapmıştır. 

Statü Film'in Ortakları Galip Güner ve Elin Ecealp : Pandemi sürecindeki boşluğu fırsat bilerek arka arkaya yeni projeler ürettik, geçtiğimiz ay Sadece Bir Gece'yi vizyona soktuk. Bu sezon tamamlamış olduğumuz Aşkın Ömrü, Soygun ve İlişki Doktoru adlı üç adet filmimiz vizyona girecek, Şu anda da İşin Aslı ve Son Şans filmlerinin çekimlerini tamamladık, yakında bunaların montajı tamamlanır ve hemen ardından 2023 yılında vizyona girecek olan Patroniçe ve Cumhuriyet adlı projeler için yoğun bir şekilde yapılan çalışmalarımızn sürecini hızlandıracağız. dediler.

Yeni Projeler İçin Arnavutköy Yalı Balık'ta Bir Araya Geldiler

Son Şans'ın yapımcıları Statü Film ve proje ortakları Fanatik film'in sahipleri dün gece yeni projeler için arnavutköy yalı balık'ta Mardin'den gelen iş insanı misafirleriyle birlikte bir araya geldiler. Mardin'de çekilecek yeni film projeleri üzerine yemekli bir toplantı gerçekleştirdiler. Yönetmen Jale Atabey Senaryo yazarı Şeyda Delibaşı yanı sıra Öykü Çelik, Hakan Meriçliler, Duygu Mercan, Kıvanç Baran, Fanatik film Sahibi Nejdet Arkın ve eşi Tülay Arkın, Saner film sahibi Serkan Başpınar Statü Film'in Ortakları Galip Güner ve Elin Ecealp'in bir araya geldiği yemek gece geç saatlere kadar sürdü 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)