2023 Yılında vizyona girmesi beklenen devam filmlerini sizin için derledik.
18 Mayıs 2022

Hızlı Ve Öfkeli 10

Devam filmlerinin belkide en çok çekilen ve sevilen filmi Hızlı Ve Öfkeli, 10. kez severleri ile buluşacak. Justin Lin tarafından yönetilen ve 2023'te vizyona girmesi planlanan film, serisinin 10,11 olarak iki bölüm halinde çekileceği son uzun metrajlı filmi ve Hızlı ve Öfkeli 9 filminin devamı niteliğindedir.

Galaksinin Koruyucuları 3

İlk 2014 yılında vizyona giren film sayesinde Marvel dünyasının en sevilen süper kahraman ekiplerinden biri olmayı başardı. 2. devam filmi 2017 de çekildi. Galaksinin Koruyucuları ekibi, kendi solo filmlerinin yanı sıra Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerinde de hikayenin kaderini değiştiren bir rol almıştı. Endgame finalinde Thor’un Galaksinin Koruyucuları gemisine binmesiyle herkesi yeni bir maceranın beklediği anlaşılmıştı. 2023 de 3. filmi heyecanla bekliyoruz.

 John Wick: Bölüm 4

En sevilen eski seri katilimiz John Wick 2023'te bizi aksiyona doyurmak için geri dönüyor. John Wick: Bölüm 4 2019'daki John Wick: Parabellum'un doğrudan devamı ve John Wick film serisinin dördüncü filmidir.

 

 Aquaman ve Kayıp Krallık

İlk filmi 2018 yılında vizyona giren Aquaman 2. filmi ile 2023 yılında izleyeceğimiz seri filmlerden biri.  DC Comics'ten uyarlanan başrolünü ilk filmde olduğu gibi Jason Momoa üstlendiği film, şu sıralar Amber heart'ın Jonny Deep ile oan davası ile gündemde olsa da filmden ilk görseller sevenlerini heyecanlandırmaya yetti.

Meg 2: The Trench

Meg 2, yönetmen koltuğunda John Turteltaub'un oturduğu 2018 yapımı Meg: Derinlerdeki Dehşet'in devam halkası. Jason Statham başrollü üstlendiği filmde, tarih öncesinden, soyunun çoktan tükenmiş olduğu düşünülen büyük bir yaratığı durdurmaya çalışan bir ekibin hikâyesinin konu ediliyordu.

 Transformers: Canavarların Yükselişi

Transformers: Canavarların Yükselişi, Transformers serisine dayanan ve öncelikle Beast Wars hikayesinden etkilenen, yakında çıkacak olan Amerikan bilimkurgu aksiyon filmidir.

The Marvels

Captain Marvel 2, Marvel Comics karakteri Carol Danvers/Captain Marvel'a dayanan yeni bir Amerikan süper kahraman filmidir. Marvel Studios tarafından üretilen ve Walt Disney Studios Motion Pictures tarafından dağıtılan filmin Captain Marvel ve Marvel Sinematik Evreni'deki 31. filminin devamı olması amaçlanıyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)