Kristen Stewart ve Viggo Mortensen'in 'Geleceğin Suçları' Fragmanı Kanlı ve Mide bulandırıcı
10 Mayıs 2022

David Cronenberg'in yönetmenliğini yaptığı yaklaşan Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışacak olan “ Geleceğin Suçları ”nın resmi fragmanını yayınladı. Film, Cronenberg'in Julianne Moore'a Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandıran 2014 yapımı “Maps to the Stars”tan bu yana ilk uzun metrajlı yönetmenlik çalışması olma özelliğini taşıyor. Ayrıca Cronenberg'i 1999'daki “Existenz”den bu yana ilk kez bilimkurgu/korku türünde çalışıyor. Yönetmenin kadrosunda Viggo Mortensen , Léa Seydoux ve Kristen Stewart yer alıyor.

Filmin konusu şu şekilde "İnsan türü sentetik bir ortama uyum sağladıkça, vücut yeni dönüşümler ve mutasyonlar geçirir. Ünlü performans sanatçısı Saul Tenser (Viggo Mortensen), ortağı Caprice (Léa Seydoux) ile avangard performanslarda organlarının metamorfozunu halka açık bir şekilde sergiliyor. Ulusal Organ Kayıtlarından bir araştırmacı olan Timlin (Kristen Stewart), gizemli bir grup ortaya çıktığında hareketlerini saplantılı bir şekilde takip ediyor… Görevleri: Saul'un kötü şöhretini kullanarak insan evriminin bir sonraki aşamasına ışık tutmak.”

“Crimes of the Future” 3 Haziran'da ABD sinemalarında vizyona girecek. Filmin resmi fragmanını aşağıdaki videodan izleyin.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)