Fanatik Film Youtube platformunda 2021 yılında en çok izlenen Yeşilçam filmlerini sizin için seçtik.
17 Ocak 2022

BATTAL GAZİ'NİN OĞLU

Yıllar sonra büyüyüp babasının intikamını alan cengaverin kahramanlık öyküsü... Battal Gazi'nin bir Bizans saldırısı sırasında bebek yaşta kaçırılan oğlu büyüyüp gerçek bir cengaver olduğunda, tüm Bizans'ın korkulu rüyası haline gelir.

 

 

YÜZ NUMARALI ADAM

Şaban saflığı yüzünden girdiği hiçbir işi başaramamakta ve çok kısa sürede kovulmaktadır. Ailesi ise onu çalışıp para kazanması için zorlamaktadır. Oya ise bir reklam firmasında çalışmakta ve önemli bir firmanın ürünlerini tanıtmak için halktan birini kullanmayı düşünmektedir. Bir gün trende Şaban'a rastlar ve onu reklam filmlerinde oynaması için ikna eder.

 

 

DARILDIN MI CİCİM BANA

Ankara'dan İstanbul'a gelip mektupla tanıştığı sevgilisini arayan, bir de zengin zannettiği amcasını bir apartman kapıcısı olarak bulan iki arkadaşın öyküsü.

 

 

BATTAL GAZİ DESTANI

 

Babasının mezarı başında intikam yemini eden Battal Gazi ile sonunda İslamiyet'i kabul eden Bizans'lı Hammer'in öyküsü.

 

 

ZEHİR HAFİYE

Zeynep üniversiteden tanıştığı Oktay'ı çok sevmektedir. Ancak babası onun bu ilişkisini onaylamamaktadır. Zeynep bir gün evden kaçarken tesadüfen taksi şöförü Cemal ile karşılaşır. Cemal ilk başlarda durumu anlamasa da Zeynep'in durumunu öğrenir.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)