Sinema camiası olarak #helloTÜRKİYE kampanyasını biz de destekliyoruz! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanımız Fahrettin Altun, ülkemizin uluslararası isminin ''Türkiye''olarak kullanımını duyurmak amacıyla ''Hello Türkiye'' adlı bir kampanya başlattı. Başlatılan bu kampanya ülkenin orijinal isminin dünya çapında öğrenilmesini ve kullanılmasını amaçlıyor.
14 Ocak 2022

Geçtiğimiz aylarda ihraç ürünleri hakkında artık ''Made in Turkey'', ''Turkey'' vb yabancı ifadelerin kullanılmayacağı Resmi Gazete'de yeni bir genelge ile açıklanmıştı.  Bu karar ile amaçlanan Türkiye markasının güçlenmesi hedefleniyor. Bu amaçlar kapsamında sosyal medyada #hellotürkiye etiketi ile bir tanıtım videosu paylaşıldı.

İletişim Başkanımız Fahrettin Altun , Türkiye'ye gelen turistlerin kendi dillerinden ve telafuzları ile bu etiket altında 'Hello Türkiye' diyeceklerini ve bunun da Türkiye isminin uluslararası platformda tanıtıma katkı da bulunacağını ifade etti. Ayrıca Türkiye markasını güçlendirmek amacı ile Türkiye Marka Ofisi oluşturacaklarını söyleyen başkan Fahrettin Altun, ofisin kamu kurum ve kuruluşlar ve özel sektör ile de birlikte çalışacaklarını dile getirdi.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)