Oyuncular, sinema salonlarının geri dönüşü hakkında bir video paylaştı.
01 Temmuz 2021

Klan Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Barış Erçetin'in oturduğu 'Dost Kazığı' filminin çekimleri Marmaris'te başladı. Dost Kazığı filminin çekimleri üç haftan sürecek. Birçok ünlü yıldızın rol aldığı film ekim ayında seyirciyle buluşacak. Filmin başlıca rollerinde Müjde Uzman, Ruhi Sarı, Cemal Hünal, Serkan Kuru, Açelya Elmas ve Buket Akpunar yer alırken, yardımcı rollerde Eren Pekgöz, Ali Emrah Sürtal ve Büşra Karaağaç gibi isimler bulunuyor. Projenin senaryosunu ise yeni dönemin güçlü kalemlerinden Cafer Can Kara kaleme aldı. Ekim 2021'de sinemalarda yer alacak olan Dost Kazığı isimli filmde, balayı tatiline gelen bir çiftin (Ruhi Sarı - Müjde Uzman) yakın arkadaşlarının (Buket Akpunar - Serkan Kuru) bir yanlış anlaşılma yüzünden ayrılık kararı alması ve çiftin onları barıştırmak için giriştikleri komedi dolu anlar yer alacak. Cemal Hünal'ın canlandıracağı karakterin işi daha da karıştırması ve sürpriz final, izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak.

Filmin oyuncuları, 2 Temmuz Cuma günü yeniden kapılarını izleyiciye açan sinema salonları için bir mesaj yayınlandı:

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)