Türk ve İrlanda mafyası hesaplaşıyor!
01 Eylül 2020

Türk Amerikan ortak yapımı olan ve Türkçe İngilizce çekilen Fikret Sanal'ın yönettiği Kurye(Geal) filmi tamamlandı. Senaryosu Barış Özgür tarafından yazılan film; Göreme, Kapadokyave Tuz Gölü'nde çekildi.

O My God Films LLC. ve Aron Film yapımcılığında; Burak Hakkı, Eddie Jackson, Ahmet Öztürk,Atilla Öner, Jane Herbert, Yunus İnan, Serdar Yıldırım, Tuğba Çınar ve Mustafa Eren'in rolaldığı film bir kiralık katilin bir çift üzerindeki sorgu ve takibine odaklanıyor. Farklı hayatlarınkesişmesinden ilham alan filmde Burak Hakkı kiralık katili canlandırırken; Game Of Thronesoyuncusu Eddie Jackson ise bir kuryeyi oynuyor. Film önümüzdeki aylarda vizyonda olacak...

Filmin Konusu:

Türk ve İrlanda mafyasının mallarına el koyan İrlandalı bir kurye cezaevine düşer. Hemsevgilisi hem de Türk ve İrlanda mafyası kuryenin tahliyesini bekler. Altınlarla dolu tarihi eserkaçakçılarına ait bir çanta  tesadüfen, işleri kötü giden ve ayrılmak üzere olan  bir Türk çiftineline geçer. Bir kiralık katil ise hem kuryenin hem de çiftin peşindedir. Çiftimiz açgözlülüğünve hırsın getirdiği kötü sürprizleri yaşamak zorunda kalır!

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)