Başka Sinema, yaz aylarına da güçlü bir başlangıç yapıyor.
13 Haziran 2019

9 günlük bir tatilden sonra sinemaseverler şehre dönüyor ve Başka Sinema yine muhteşem programlarıyla seyircinin yaz boyunca da sinemasız kalmadığından emin oluyor.

Mayıs ayında düzenlenen Cannes Film Festivali'nde ödül alan; Parasite, Dolor y Gloria, Little Joe, Young Ahmed, Portrait of a Lady on Fire, It Must Be Heaven gibi yapımları ve çok daha fazlasını gelecek sezonda seyircilerle buluşturacak olan Başka Sinema, yaz aylarına da güçlü bir başlangıç yapıyor.

14 Haziran'da, sinema tarihinin en büyük yönetmenlerinden biri olan Andrei Tarkovsky'nin üç filmi, vizyonda seyirciyle buluşuyor. Solaris, Ayna ve Stalker gibi kültleşmiş üç yapımı 14 Haziran'dan itibaren, restore edilmiş kopyalarıyla beyaz perdede izlemek mümkün olacak. Seans ve salon bilgileri için www.baskasinema.com 'u ziyaret etmeyi, ya da Instagram, Twitter ve Facebook üzerinden Başka Sinema'nın sayfalarını takip etmeyi unutmayın.

Haziran ayı bunlarla da sınırlı kalmıyor, 21 Haziran'da oyuncu ve yönetmen Ralph Fiennes'ın çektiği ve ünlü bale dansçısı Rudolph Nureyev'in hayatından bir kesiti paylaşan Beyaz Karga / The White Crow, 28 Haziran'da ise 2018 Cannes Film Festivali'nde "Director's Fortnight" seçkisinde yer almış ve "Altın Kamera" adaylığı bulunan Ateşle Oynayanlar / Treat Me Like Fire seyirciyle buluşuyor.  Filmin başrollerinde ise ünlü yönetmen Asghar Farhadi'nin The Past filminden tanıdığımız yetenekli oyuncu Tahar Rahim ve Nymphomaniac 1-2 gibi yapımlarla adından sıkça söz ettiren Stacy Martin yer alıyor.

AÇIKHAVADA BAŞKA SİNEMA!

Sıcak yaz aylarında Başka Sinema seyircisi alternatif sinema deneyimleri yaşama fırsatı da buluyor.

12 Haziran tarihinde Bohemian Rhapsody ile başlayacak UNIQ AÇIKHAVA FİLM FESTİVALİ, UNIQ Maslak'ta, Başka Sinema'nın hazırladığı seçkiyle, 15 Eylül'e kadar seyirciyle buluşuyor. 19 Haziran'da Sibel filmiyle oyuncu Damla Sönmez'i de misafir edecek olan festivalin detaylı bilgilerine ulaşmak ve bilet almak için bu linki kullanabilirsiniz: http://www.biletix.com/etkinlik-grup/200471314/TURKIYE/tr

Yine 12 Haziran'da TV+ İLE AÇIK HAVADA BAŞKA SİNEMA, Bomontiada'da başlıyor.Açılışını geçen senenin Cannes Film Festivali Altın Palmiye ödüllü Arakçılar / Shoplifters filmiyle yapacak olan gösterimler ücretsiz olarak 18 Eylül'e kadar devam edecek.

BAŞKA ÇARŞAMBA

Başka Çarşamba Haziran ayında, İstanbul, Ankara ve İzmir için 12 Haziran Kaçırmadınız: Herkes Biliyor, 19 Haziran Ön Gösterim: Ateşle Oynayanlar ve 26 Haziran'da Kaçırmadınız: High Life ile seyircilerle buluşuyor.

Haftalık Başka Çarşamba gösterimi olan şehirlerimizde de Tarkovsky seçkisinin üç filmi yer alıyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)