Diaspora Uluslararası Kısa Film Festivali’nin ödül töreninde sahne alacak isim Türk diasporasının en yetenekli sanatçılarından Karsu olacak.
27 Ağustos 2021

Diaspora sinemasının zenginliğini 27-29 Ağustos tarihleri arasında Atlas Sineması'nda sinemaseverlerle buluşturacak Diaspora Uluslararası Kısa Film Festivali'nin ödül töreninde sahne alacak isim Türk diasporasının en yetenekli sanatçılarından Karsu olacak.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) kurumsal iş ortaklığında; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Ulaşım Sponsoru Türk Hava Yolları (THY) ve Global İletişim Ortağı Anadolu Ajansı'nın destekleri ile; Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı organizasyonunda 27-29 Ağustos tarihleri arasında Atlas Sineması'nda gerçekleştirilecek Diaspora Uluslararası Kısa Film Festivali, ödül töreninde başarılı bir müzisyeni ağırlayacak. Türk diasporasının en önemli sanatçıları arasında yer alan ve 2016 yılında Hollanda'nın en prestijli ödülü Edison Jazz/World'ü kazanan ilk Türk sanatçı olan piyanist ve besteci Karsu, festivalin ödül törenine piyanosuyla katılacak ve en sevilen şarkılarını davetliler için söyleyecek.

Ödül Töreninin Yıldızı Karsu ve Şarkıları Olacak

Kendi jenerasyonunun en yetenekli isimleri arasında yer alan ve birbirinden güçlü parçalarıyla kısa sürede geniş hayran kitlesine ulaşan Karsu, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Diaspora Uluslararası Kısa Film Festivali'nin 29 Ağustos'ta Atlas Sineması'ndaki ödül töreninde sahne alacak. Dünyanın pek çok noktasında verdiği konserlerde ayakta alkışlanan ve Türk diasporasının en yetenekli sanatçıları arasında yer alan Karsu;  caz, blues, soul, funk ve Türk Müziği'ni harmanladığı "Karsu Müziği" ve piyanosuyla birlikte sahneye taşıyacak.

Bu yıl 27-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında İstanbul'da Atlas Sineması'nda ilki düzenlenecek olan Diaspora Uluslararası Kısa Film Festivali hakkında daha fazla bilgiye festivalin web sitesi diasporafilmfestival.com üzerinden ulaşılabilir.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)