Sinema Sektörüne Yeni Bir Soluk...
04 Temmuz 2021

Sinema alanındaki üretim sürecini öğrenmek isteyenleri alanında uzman isimlerle buluşturma amacıyla atölyeler düzenleyen Sinema Adası ihtiyaç duyulan alanlarda hizmet vermeye devam ediyor. Sinema Adası; yönetmenlerin ilk uzun metrajlı filmleri ile, belgesel ve kısa metrajlı filmlerin daha görünür olması amacıyla Lands of Cinema'yı kurdu! 

Lands of Cinema filmlerin ulusal ve uluslararası festivallerde takibini yapmayı, ayrıca kısa metrajlı filmlerin ulusal ve uluslararası dağıtım sürecinde sinema sektöründeki deneyimiyle sinemacılara yol gösterici olmayı amaçlıyor!

Filmin yapım aşaması tamamlandıktan sonraki dağıtım ve festival takibi sürecini, ulusal ve uluslararası her platform ve her festival için belirli ve farklı prosedürler taşıyan süreci Lands of Cinema, prosedürlere uygun takibi gerçekleştirme aşamasında önemli bir rol üstleniyor.

İçeriğinde bulunan iki ayrı paket ile sinema alanında üretenlere hizmet verecek. Lands of Cinema'nın paketleri; Festival Takip Paketi ve Kısa Film Dağıtım Paketleri olarak sunuluyor.

Festival Takip Paketi Nedir?
 Yapımı tamamlanmış, 1 dakika ile 30 dakika arasında olan Kısa Metrajlı Filmlerin Ulusal ve Uluslararası Festivallerde Başvuru Sürecinin Yönetilmesi.

Yapımı tamamlanmış, Belgesel Filmlerin ve İlk Uzun Metraj Filmlerin Ulusal ve Uluslararası Festivallerde Başvuru Süreçlerinin Yönetilmesi

 

Kısa Film Dağıtım Paketi Nedir?
 Son 5 yıl içinde yapımı tamamlanmış, 1 dakika ile 30 dakika arasında olan Kısa Metrajlı Filmlerin Ulusal ve Uluslararası Kanallar ile Platformlara Satışının Gerçekleştirilmesi

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)