İngiliz drama kanalı BBC First, Nisan ayı boyunca suç, polisiye ve dram türlerinin en iyi örneklerini ekranlara getiriyor.
24 Mart 2021

İngiliz drama kanalı BBC First, Nisan ayı boyunca suç, polisiye ve dram türlerinin en iyi örneklerini ekranlara getiriyor. İç ısıtıcı egzotik manzaralar eşliğinde arkası kesilmeyen cinayetlerin gizemleri çözülüyor. Üst düzey isimlerin boşanma davaları muzipçe açılmaya devam ediyor. ABD'de bulunan bakım evlerinde açıklanamayan ölüm vakalarıyla gerilim bir üst perdeye taşınıyor.

 

Popüler dedektif dizisi 'Death in Paradise' 10 Nisan Cumartesi 21:00, BAFTA ödüllü Abi Morgan'ın Londra'da üst düzey isimlerin boşanma davaları çevresinde şekillenen hızlı olayları aktardığı 'The Split' 7 Nisan Çarşamba 21:00, ödüllü suç draması 'The Silent Witness' ise 29 Nisan Perşembe 21:00 itibariyle Digitürk 114. ve Tivibu 143. kanalda izleyicileriyle buluşacak. 

 

BBC First kanalının Nisan ayı yayın tablosuna gelin hızlı bir bakış atalım.

 

 

Death in Paradise 

Popüler dedektif dizisi,  egzotik ve güzel manzaralı Saint Marie'de ölümcül gizemleri ve son derece zekice hazırlanmış cinayetleri çözmek üzere, yeni bir dedektifle birlikte 9. sezonuyla ekranlara dönüyor. Ralf Little, bir kadının şüpheli ölümünü araştırmak için memleketi Manchester'dan gönülsüzce Saint Marie'ye gönderilen Neville Parker karakteriyle karşımıza çıkıyor. Don Warrington, Tobi Bakare, Shyko Amos, Aude Legastelois ve Elizabeth Bourgine yeni sezonda dedektife eşlik eden isimler arasında yer alıyor. Renkli Karayip manzaralarıyla İngiliz mizahını harmanlayan 'Death in Paradise', ekranlarımıza bir kez daha sıcaklık, neşe ve bolca aksiyon getiriyor. Kesin olan birşey var ki bu sezon gerçekleşecek cinayetler izleyicilerin her an "Katil kim?" diye sormasına sebep olacak.

 

The Split

Unforgotten dizisiyle pek çok hayran kazanan Nicola Walker ve tanınmış oyuncu Stephen Mangan, BAFTA ödüllü senarist Abi Morgan'ın Londra'daki üst düzey boşanma dünyasında geçen eğlenceli dramasının ikinci sezonuyla geri dönüyor. Defoe'lar, 2. sezonda yeni hukuk firması Noble Hale Defoe'yu kuruyor.  Hannah'nın son davası İngiltere'nin en güçlü ünlü çiftinin boşanmasyla NHD'yi bilindik bir isim haline getiriyor. Hannah, kariyerinin halka açık davalarından biriyle savaşırken, aynı zamanda kendi evliliğini kurtarmak için mücadele ediyor. Nathan'ın ihanetinin yıkıcı ifşasının ardından, kaya gibi sağlam evlilikleri çatlamaya başlıyor. Peki, Hannah kendisini Christie ile yaşadığı tutkulu bir ilişki içinde bulduğunda, evliliğini sona erdirebilecek bir yola girebilecek mi? Yeni bölümlerde, bol entrikalı davaların yanı sıra Hannah'ın iç dünyasına eşlik edeceğiz.

  

Silent Witness

Ödüllü suç draması, adli tıp patologlarından oluşan ekibi konu alan yeni sezonuyla geri dönüyor. Daha da heyecan verici çeşitli hikayelerle Nikki (Emilia Fox), Thomas (Richard Lintern), Jack (David Caves) ve Clarissa (Liz Carr) bazı ölümcül yeni düşmanlara karşı bir kez daha bir araya geliyor. İlk bölümlerde, Meksika'da yaşanan olaylardan rahatsız olan Nikki, yardım almak için patolog Sally Vaughan'a ulaşmaya çalıştığında, Sally'nin kaybolduğu öğreniyor. Hiç beklemedikleri bir anda kendilerini başka bir vakada sıkışmış halde bulan ekip, ABD hükümetine dair sırları, bir hastane veritabanını hack'lemeyi ve bakım evinde açıklanamayan ölümleri içeren son derece zorlu vakalarla karşı karşıya kalıyorlar.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)