Usta oyuncu Rasim Öztekin, hayatını kaybetti.
08 Mart 2021

Usta oyuncu Rasim Öztekin hayatını kaybetti. Yakın zamanda kalp krizi geçiren sanatçı, uzun yıllardır kalp yetersizliği hastalığıyla yaşıyordu. Bu konuda Youtube programı da yapan oyuncunun, getçiğimiz gün geçirdiği kalp krizinin ardından kalp pili takılarak tedavisine başalnamıştı ama kötü haber geldi ve oyuncu hayata gözlerini yumdu. Seksenler dizisi başta olmak üzere birçok TV yapımında rol alan oyuncu, G.O.R.A., Kabadayı ve Pardon gibi filmlerdeki başarılı performanslarıyla da tanınıyordu.

Rasim Öztekin, (d. 14 Ocak1959, İstanbul), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. İstanbul Galatasaray Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’ndan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu ve Kadıköy Halk Eğitim ve Nöbetçi Tiyatro’ da amatör çalışmalarla edindi. Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular topluluğunda profesyonel tiyatro sanatçılığına başladı. 1992 - 1995 yılları arasında televizyonlarda şov programları yaptı. 1994 yılında Gani Müjde ve Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “2071’ de Türkiye” adlı müzikali sahneye koyup oynadı. Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de rol alan Öztekin, TRT'ye program metin yazarlığı ve bir dönem Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yaptığı gibi, kendi web sayfasında çeşitli konularda yazılar yazmaktaydı.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)