İbrahim Tatlıses ikonik programıyla yıllar sonra yeniden ekranlarda
14 Kasım 2020

1993 yılında ilk bölümü yayınlanan ve daha sonra yıllarca reyting rekorları kırarak yayın hayatına devam eden İbo Show, ekranlara geri dönüyor! Uğradığı silahlı saldırı sonrası tedavi sürecini başarıyla atlatan ve yıllarca geri dönmeye hazırlanan İbrahim Tatlıses sonunda amacına ulaşıyor ve izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Eski formatına geri dönen İbo SHow, her zaman olduğu gibi Star TV ekranlarında yer alacak ve hem sohbet, hem müzik ziyafeti sunacak.

İlk olarak 1 Kasım'da yayında olması beklenen yeni İbo SHow, 31 Ekim'de yaşanan İzmir depremi nedeniyle ertelenmişti. İbo Show'un ilk bölüm tarihi yeniden belirlendi ve bu akşam (14 Kasım) olarak belirlendi. İbo Show, ilk bölümüyle 14 Kasım Cumartesi 20.00'de Star TV'de yayınlanacak. İbo Show'un ilk bölümüne ise yıldız yağacak. İlk bölümün konukları;  Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Şafak Sezer ve Tatlıses'in yakın dostu Aydemir Akbaş olacak.

İbrahim Tatlıses programda tarihi anları yaşatacak ve olayın olduğu geceyle ilgili yaşadıklarını aktaracak. Neler hissettiğini, neleri özlediğini, ilk sözlerinin ne olduğunu ve uzun süre sonra ilk söylediği şarkının hangisi olduğunu kendi ağzından dinleyeceğiz. Tabii enfes şarkılarını da...

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)