Bu büyük heyecanın ardından, Oscar'a uzanan birçok yapım Digiturk ekranlarında sinemaseverler ile buluşuyor.
11 Şubat 2020

Tüm dünyada merakla beklenen 92. Akademi Ödül Töreni, Dolby Theatre'da sabahın ilk ışıklarına kadar süren görkemli bir geceye sahne oldu. Oscar Ödülleri'nin Türkiye'deki tek adresi Digiturk, bu sene bir ilki gerçekleştirerek Barbaros Tapan ve Lara Bayer'in kırmızı halıdan yaptığı canlı röportajlarla bu unutulmaz heyecanı zirveye taşıdı.

Bu büyük heyecanın ardından, Oscar'a uzanan birçok yapım Digiturk ekranlarında sinemaseverler ile buluşuyor.

Türkiye'nin lider dijital platformu Digiturk, en kaliteli içerikleri ve en çok ses getiren uluslararası etkinlikleri izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü isimlerin boy gösterdiği kırmızı halı heyecanını Barbaros Tapan ve Lara Bayer'in yaptığı canlı bağlantılarla en üst seviyede yaşatan Digiturk, İstanbul stüdyolarında da Yekta Kopan'ın sunumu, Mehmet Açar, Melis Behlil ve Ceylan Atınç'ın değerlendirmeleriyle Dolby Theatre ile eşzamanlı olarak töreni tüm ayrıntılarıyla ekranlarına taşıdı.

Oscar rüzgarını sinemaseverler ile haftalar öncesinden buluşturan Digiturk, tüm üyelerine açık olan beIN MOVIES OSCARS kanalıyla hem izleyicileri bu unutulmaz geceye hazırladı hem de gece boyu süren töreni yerinden izleyerek, canlı röportajlar ile fark yaratan bir yayıncılığa imza attı.

Oscar'a uzananlar Digiturk ekranlarında....

Heyecanla beklenen törende Oscar'a uzanan filmlerden bir kısmı hali hazırda Digiturk'te yer alırken, bir kısmı da çok yakında sinemaseverler ile buluşacak.

Digiturk ekranlarını renklendiren Oscar ödüllü filmler şöyle:

En İyi Film, Yönetmen, Özgün Senaryo, Uluslararası Film kategorilerinde Oscar alan "Parazit" (Parasite), Nisan ayından itibaren Digiturk izleyicisi ile buluşacak.

Şubat ayında, En İyi Şarkı Oscarlı "Rocketman" ve En İyi Animasyon Oscar'ı alan "Oyuncak Hikayesi 4" (Toy Story 4) Digiturk ekranlarında yer alırken En İyi Erkek Oyuncu ve Müzik dalında ödüle uzanan "Joker" ise izle-öde servisiyle izleyiciyle buluşuyor.

Bunların yanında, En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan "Judy", En İyi Uyarlama Senaryo Oscar'ı alan "Tavşan Jojo" (Jojo Rabbit) ve En İyi Kurgu ve Ses Kurgusu Oscar'larının sahibi "Asfaltın Kralları" (Ford v Ferrari) ise çok yakında Digiturk'te!

Diğer yandan farklı kategorilerde Oscar'a aday gösterilen ve Digiturk'te yayında olan ya da çok yakında yayına girecek içerikler ise şunlar:

Dolor y Gloria, Richard Jewell, Knives Out, Les Miserables, I Lost My Body, How To Train Your Dragon: The Hidden World, Maleficent: Mistress of Evil, Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker, Breakthrough, Frozen 2, Ad Astra, Avengers: Endgame, The Lion King.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)