Billie Eilish, Finneas ile birlikte yazdığı tema şarkı ile tarihte bir Bond şarkısını yazan en genç sanatçı unvanına da sahip oldu.
17 Ocak 2020

BILLIE EILISH, ÖLMEK İÇİN ZAMAN YOK FİLMİNİN ŞARKISINI SESLENDİRECEK

25. James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'un tema şarkısını Billie Eilish seslendireceği açıklandı. 18 yaşında olan ve çok sayıda platin albümüne sahip, Grammy adaylığı bulunan Billie Eilish, yine birçok Grammy adaylığı olan ağabeyi Finneas ile birlikte yazdığı tema şarkı ile tarihte bir Bond şarkısını yazan en genç sanatçı unvanına da sahip oldu. Ölmek İçin Zaman Yok, 3 Nisan'da vizyona girecek.

EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) ve Universal Pictures International, 25. James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'un tema şarkısını Billie Eilish'in seslendireceğini duyurdu. Şarkı Darkroom/Interscope Records'dan çıkacak. Ölmek İçin Zaman Yok filmi 3 Nisan'da vizyona girecek.

18 yaşında olan ve çok sayıda platin albümüne sahip, Grammy adaylığı bulunan Billie Eilish, çok sayıda Grammy adaylığı olan ağabeyi Finneas ile birlikte tema şarkıları yazdı. Bu çalışma ile Billie Eilish, tarihte bir Bond tema şarkısını yazan en genç sanatçı unvanına da sahip oldu.

Ölmek için Zaman Yok yapımcıları Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli şunları söylüyor; "Billie ve Finneas'ın Ölmek İçin Zaman Yok filmi için, filmin duygusal hikayesine mükemmel şekilde uyumlu, son derece güçlü ve etkileyici bir şarkı yaptıklarını heyecanla duyuruyoruz."

Eilish şunları söylüyor; "Bu projenin bir parçası olmak her açıdan inanılmaz. Böylesi efsanevi bir seriye ait bir film için tema şarkısı yapabilmek büyük bir onur. James Bond, gelmiş geçmiş en iyi film serisi. Hâlâ şoktayım." Finneas şunları ekliyor; "Bond filmi için tema şarkısı yapmak hayatımız boyunca hayal ettiğimiz bir şeydi. Goldfinger ve Live And Let Die gibi müzik ve sinemanın bir araya geldiği daha benzersiz bir örnek yok. Böyle efsanevi bir seride böyle küçük bir rolümüz olduğu için çok şanslı hissediyoruz. Çok yaşa 007."

Cary Joji Fukunaga şunları söylüyor; "Bond tema şarkısı için çok az sayıda seçilmiş sanatçı var. Ben Billie ve Finneas'ın büyük bir hayranıyım. Yaratıcılıkları ve yetenekleri benzersiz. Yaptıkları çalışmayı izleyicilerin duyması için sabırsızlanıyorum. Sesleri nesiller boyu yankılanacak yepyeni bir bakış açısı."

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)