Sefa Öztürk'ün filmi Güven Sofya'da gösterilecek.
08 Şubat 2019

SEFA ÖZTÜRK'ÜN İLK FİLMİ GÜVEN SOFYA FİLM FESTİVALİ'NDE YARIŞACAK

Başrollerini Bülent Çolak, Gözde Çığacı, Ahmet Kaynak ve Serkan Keskin'in paylaştığı "Güven" 7-17 Mart arasında düzenlenecek Sofya Uluslararası Film Festivali'nde seyircisi ile buluşacak.

"Güven", Zonguldak'ta bir güvenlik şirketinde çalışan Ali ve eşi Meryem'in sorunsuz gözüken ilişkilerini konu alıyor. Meryem'in eski sevgilisi ve çocuğunun babası Ferit'in şehre geri dönmesiyle karı-koca arasında bir güven testi başlar. Ferit'in zamansız bir şekilde öldürülmesi aralarındaki güvensizliği iyice körükler. Şüpheli olarak sorgulanan karı-kocanın ilişkileri tamamen değiştirecektir.

Öztürk'ün ilk uzun metrajlı filminin yapımcılığını F. Serkan Acar, Muhammet Çakıral ve Dilek Aydın üstleniyor. Güven, Antalya ve Boğaziçi Uluslararası Film Festivalleri'nden sonra, 23. Sofya Uluslararası Film Festivali'nde, Uluslararası Yarışma bölümünde yarışacak.

Sefa Öztürk kimdir?

1980 yılında doğan Sefa Öztürk, lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü'nde tamamladı. Bir dönem gazetecilik de yapan Öztürk, kariyerini sinema ve TV alanında sürdürdü. "İşler Güçler", "Adını Sen Koy", "Suskunlar", "Şöhret" gibi dizilerde asistan yönetmenlik yapan Öztürk, ilk uzun metrajlı filmi "Güven"i 2018 yılında tamamladı.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)