Kanal, bir milyon abone sayısını aştı
23 Ocak 2019

Fanatik Klasik Film Youtube Kanalı'ndan Rekor!

Türkiye'nin Youtube üzerindeki en büyük film izleme platformu olan Fanatik Klasik Film Youtube Kanalı, geçtiğimiz günlerde birmilyon abone barajını aşarak büyük bir başarı yakaladı. Kendi alanında bir rekor anlamına da gelen bu sayıyı Türkiye ve yurt dışında yakalayabilen bir kanal bulunmuyor.

İçeriğinde Türk Sineması'nın en güzel örneklerinin ve Yeşilçam'ın en sevilen filmlerinin yer aldığı kanal sürekli güncelleniyor ve filmlerin restorasyonlu versiyonlarını da yayınlıyor. Türkiye'nin en büyük arşivine sahip olan Fanatik Film, diğer kanallarında da oldukça başarılı. Bu başarının oluşmasına büyük katkı sağlayan Blacksea Network Şirketi, kanalın yönetim ve planlamasını üstlenmiş durumda. Şirket, aynı zamanda Fanatik Film'in diğer kanallarının yönetimini de yürütüyor.

Fanatik Klasik Film Youtube Kanalı'nın yayınladığı filmleri izlemek için Youtube üzerinden abone olmak ve bildirimleri almak yeterli. Birbirinden önemli ve nostaljik değeri olan klasik filmler, sürekli güncellenen içeriklerle Fanatik Klasik Film Youtube Kanalı'nda sizlerle buluşuyor.

https://www.youtube.com/user/Turkwebtvklasikfilm

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)