14 filmlik program 19 Ocak - 10 Şubat tarihleri arasında BomontiALT'ta
17 Ocak 2019

Sinema Günleri, sezonun en çok konuşulan filmlerinden oluşan 14 filmlik bir program ile 19 Ocak-10 Şubat arası BomontiALT'ta! Başka Sinema işbirliğiyle hazırlanan program vizyon öncesi filmlere, yönetmen söyleşilerine ve ödüllü filmlere yer veriyor.

İlk Film Beautiful Boy

Henüz vizyona girmeyen “Beautiful Boy”u, 19 Ocak Cumartesi günü saat 17:00’de bomontiadaALT’da izleyebilirsiniz.

BomontiadaALT, 19 Ocak-10 Şubat arasında Başka Sinema işbirliğiyle sezonun en çok konuşulan 14 filmini ağırlıyor. Salı ve Perşembe akşamları saat 20:30, Cumartesi ve Pazar günleri ise saat 17:00’de gerçekleşecek gösterimlere biletler Mobilet’den temin edilebilir.

David ve NicSheff isimli baba oğulun gerçek hayat öyküsünden uyarlanan Güzel Oğlum (Beautiful Boy), oğullarının uyuşturucu bağımlılığıyla yıllarca mücadele eden bir ailenin yürek burkan, ama yine de umut dolu hikâyesini anlatıyor. Filmde baş rolleri ünlü oyuncular Steve Carell ve Call Me ByYour Name ile yıldızı parlayan Timothée Chalamet paylaşıyor.

Tarih: 19 Ocak, Cumartesi

Saat:  17:00

Mekan: BomontiadaALT

Bilet Fiyatı: Tam 20TL, Öğrenci 15TL

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)