Festival 5 - 14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek
25 Eylül 2018

FİLMEKİMİ BİLETLERİ 29 EYLÜL'DE SATIŞA ÇIKIYOR

#bureklamarağmen

Filmekimi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl Birlikte Güzel işbirliğiyle
5-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İstanbul ile birlikte Ankara ve İzmir'de de sinemaseverlerle buluşacak 17. Filmekimi'nin biletleri 29 Eylül Cumartesi günü satışa çıkıyor.

Sonbaharın en beğenilen sinema aktivitesi Filmekimi, her yıl olduğu gibi, dünya festivallerinde gösterilmiş, ödüller almış, eleştirmenlerin ve izleyicilerin ilgisini çekmiş ve merakla beklenen yeni yapımları içeren programıyla Ekim ayının en çok konuşulan sinema etkinliği olacak. Filmekimi, Birlikte Güzel işbirliğiyle,
5-14 Ekim tarihlerinde İstanbul'da 10 gün sürecek bir maratonun yanı sıra 12-16 Ekim'de Ankara'da, 19‑23 Ekim'de ise İzmir'de sinemaseverlere yılın en iyi ve en güncel filmlerini sunmaya devam edecek.
17. Filmekimi'ne bu yıl Hopi de destek veriyor.

Sinemaseverlerin merakla beklediği Filmekimi'nin biletleri İstanbul'da, 29 Eylül Cumartesi 10.30'da Beyoğlu Atlas, Kadıköy Rexx sinemalarına açılacak gişelerden ve Biletix satış kanalları (biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi, satış noktaları) üzerinden satışa sunulacak. Ankara ve İzmir'de bilet satışları 29 Eylül'den itibaren Biletix satış kanalları (biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi, satış noktaları) üzerinden ve etkinlik tarihinden bir gün önce sinema gişelerinden yapılacak. Filmekimi biletleri tüm satış kanallarında hizmet bedeli eklenmeden satışa sunulacak. 

"BuReklamaRağmen" sloganıyla Filmekimi her yerde

Filmekimi bu yıl 48 filmlik zengin programının yanı sıra, afişleriyle ve kampanyasıyla da dikkat çekiyor. Muhabbet tarafından hazırlanan kampanya ve afişlerin temasını oluşturan "bureklamarağmen", reklam klişelerini kullanarak sanat festivali reklamlarının doğasını alt üst ediyor; seyircinin tutkusuna ve festivalin gücüne tutunarak bambaşka bir kampanya yaratıyor. Klişelerle dolu kuru gürültülü bu reklama rağmen geliyorsan sen gerçek bir sinemaseversin, diyerek kitleyi onurlandırıyor. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)