Etkinlik 8 Ağustos akşamı düzenlenecek
03 Ağustos 2018

BAŞKA ÇARŞAMBA 8 AĞUSTOS'TA TÜRK SİNEMASI'NIN KLASİKLERİNDEN BİRİNİ KARŞINIZA GETİRİYOR

KIRIK BİR AŞK HİKAYESİ BU HAFTA BAŞKA ÇARŞAMBA'DA!

 

 Geçtiğimiz yaz Ömer Kavur'un Anayurt Oteli'ni vizyona sokan Başka Sinema, bu yaz da Ömer Kavur'un unutulmaz eserlerinden Kırık Bir Aşk Hikayesi'ni Başka Çarşamba'da seyircilerle buluşturuyor.

Senaryosunu Selim İleri'yle Ömer Kavur'un birlikte yazdığı ve başrollerini Kadir İnanır ve Hümeyra'nın paylaştığı filmde; işleri giderek kötüleşen genç işadamı Fuat (Kadir İnanır), aile baskısı sonucunda zengin bir fabrikatörün kızıyla nişanlanır. İstemediği bu nişanın kutlamasında tanıştığı, kasabaya yeni taşınan edebiyat öğretmeni Aysel (Hümeyra), Fuat için her şeyi değiştirecektir.

Çekimleri, Başka Sinema için çok özel bir anlam taşıyan Ayvalık'ta yapılan Kırık Bir Aşk Hikayesi, alışık olduğumuz yazlık görüntülerinden uzak bir şekilde, Ayvalık'ın sonbaharda ne kadar güzel olduğunu da ortaya koyuyor. Bu film, Başka Sinema'nın yakın zamanda Ayvalık'la ilgili haberleri için de bir başlangıç noktası oluyor.

Restore edilmiş özel kopyasıyla Kırık Bir Aşk Hikayesi,  Başka Çarşamba'da seneler sonra beyaz perdede seyircilerin karşısında. Bu çok özel gösterimi kaçırmayın! Ayvalık'la ilgili yakında duyuracağımız sürpriz içinse takipte kalın.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)