Film 24 Ağustos günü vizyona giriyor
03 Ağustos 2018

KALPLERİNİZDE KOCAMAN BİR YER AÇIN

"İKİ İYİ ÇOCUK" 24 AĞUSTOS'TA VİZYONDA!

Zihinsel yetersizlik yaşayan ve kendini polis zanneden bir genç ile ona kol kanat geren, ağabeylik yapan gerçek bir polisin dostluk hikayesi İKİ İYİ ÇOCUK, 24 Ağustos'ta sinemalarda izleyicisiyle buluşacak.

Filmde başlıca rolleri Sarp LEVENDOĞLU ve Kazım KARAKADIOĞLU paylaşırken kadroda Sevcan YAŞAR, Devrim Özder AKIN, Mehmet ULUSOY gibi oyuncuların yanı sıra Murat SEREZLİ, Hamdi ALKAN ve Günay KARACAOĞLU da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Yönetmenliğini, Mehmet Demir YILMAZ ve Görüntü Yönetmenliğini ise Argyris Theos'un gerçekleştirdiği filmin müzikleri ise Yeni Türkü grubunun kurucusu Derya Köroğlu tarafından yapıldı ve filme özgün şarkı bestelendi.

Zihinsel engelli genç kuralları koyar, bütün şehir bu kurallara uyar

     Özlediğimiz iyilikleri ön plana çıkaran filmin konusu kısaca şöyle; Zihinsel yetersizlik yaşayan Ercan, çocukken babasını trafik kazasında kaybetmiştir. Derin acılar yaşamış, bundan çıkış yolunu da kendini polis ilan etmekte bulmuştur. Antakya'da annesiyle birlikte yaşayan Ercan'ın(Kazım KARAKADIOĞLU)  özel dünyasına tüm şehir saygı duymakta ve kendisine sevgi göstermektedir.

    Ercan'ın hayali bir polis üniformasına sahip olmaktır. Şehre yeni atanan baş komiser Serdar (Sarp LEVENDOĞLU) ile Ercan arasında çok özel bir bağ oluşur.  Ercan, hiçbir planı tutmayan beceriksiz definecilerin kaçakçılık planlarına dahil edilince işler karışır. Komiser Serdar, bir yandan âşık olduğu Defne'nin(Sevcan Yaşar) peşinde koşacak bir yandan Ercan'ı tehlikelerden uzak tutmaya çalışacaktır.

Akdeniz insanının kendine özgü barışıklığı ve sıcaklığı ile, seyirciye iyi hissettirecek "İki İyi Çocuk" filmi 24 Ağustos'ta sinemalarda.

 

 

GALA 16 AĞUSTOS'TA HATAY'DA

13 Ağustos'ta basın gösterimi gerçekleştirilecek olan filmin galası, 16 Ağustos tarihinde çekimlerin de gerçekleştiği, barış ve hoşgörü kenti Hatay'da yapılacak. Galaya filmin tüm oyuncu kadrosu ile birlikte filmin müziğini hazırlayan Derya Köroğlu, sanatçılar, gazeteciler ve davetliler katılacak.

Koz Yapım tarafından çekilen filmin dağıtımı da CVG Mars Dağıtım tarafından gerçekleştirilecek.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)