"4N1K 2" sevenleriyle buluşmak için geri sayıma başladı!
24 Nisan 2018

4N1K 2'DE MASALLAR KARIŞTI!

 Fabrika Yapım/Öner Arslanel ve FOX'un ortak yapımı "4N1K 2" sevenleriyle buluşmak için geri sayıma başladı! İlki gişede büyük başarı yakalayan fenomen hikaye "4N1K" şimdi daha hareketli daha renkli!

Günümüz gençlik edebiyatının çok satan kitabı 4N1K'nın ikinci sinema filminde binlerce yıllık masallar da sahneye çıkıyor! Filmin kahramanlarının hem günümüze hem de kendilerine uyarladıkları masal ve hikayelerin arasında "Kül Kedisi", "Notre Dame'ın Kamburu" ve "3 Silahşörler" de var. Zira çetenin sloganı "Birimiz hepimiz, hepimiz kızımız için".

Aşık olduğu Yaprak'ı (Gözde Mutluer) sahnede tavlamaya çalışan Barış (Burak Yörük) Sindrella'nın ayakkabısını getirince olaylar karışıyor.

Okudukları liseyi, gittikleri her kafeyi, yürüdükleri yolları kasıp kavuran çılgın ama iyi kalpli çete, kostümlü halleriyle çok güldürecek! Birbirine sıkı sıkı bağlı bu 5 arkadaşın macerası, tiyatro sahnesinden de geçince bambaşka bir boyut kanazacak. 

Yılın en çok beklenen gençlik filmi yine çok konuşulacak!

Senaryosu Deniz Coşkun tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu ve başrollerini Gözde Mutluer (Yaprak), Atakan Hoşgören (Ali), Burak Yörük (Barış), Sina Özer (Gökhan), Cihan Şimşek (Sinan), Cemrehan Karakaş (Oğuz) gibi genç jenerasyonun popüler oyuncularının üstlendiği "4N1K 2" filmi, 4 Mayıs'ta sinemalarda!

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)