Film, 11 Mayıs Cuma günü vizyonda
16 Nisan 2018

'Elim Sende' Filminin Afişi Görücüye Çıktı 

Cüneyt Tek'in 'Yar' isimli şarkısından esinlenilerek senaryosu yazılan 'Elim Sende' filmi vizyona hazır. Aşkın inişli çıkışlı halini beyaz perdeye yansıtacak filmin afişi yayınlandı.

Başrollerini Serkan Gürkan ve Seda Kement'in paylaştığı 'Elim Sende' filmi 11 Mayıs'ta vizyona girecek. 'Etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken filmin yapımcılığını Avantgarde Yapım; senarist ve yönetmenliğini ise Banu Kaptanoğlulları üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Yeşilçam'ın duayen ismi Eşref Kolçak yanı sıra Tuğba Özay, Fatih Küçük, Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Tayfun Sav, Cüneyt Tek, Seda Aktuğlu, Ramazan Cabalar, Destina Su Çare ve Zeynep Tuggen Kuloğlu gibi isimler bulunuyor.

 

Yepyeni aşk filmi 'Elim Sende' vizyon için beklemeye başladı. 11 Mayıs''ta vizyona girecek romantik türdeki filmin afişi  yayınlandı. Romantik şarkılarıyla tanıdığımız  Cüneyt Tek'in  'Yar' şarkısının ilham olduğu film, etkileyici aşk hikâyesi ile seyirciyi içine çekecek. Çekimleri Düzce-Gölyaka'da gerçekleşen film, birbirlerini ilk gördüklerinde aşkın beyaz haline yakalanan Bulut ve Mavi'nin inişli çıkışlı, bir o kadar da aşk dolu hikâyesini konu alıyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)