Filmini çek Fanatik Film kanallarında oynat yüzbinlere ulaş...
21 Mart 2018

Sinemacılar için büyük müjde!

Türkiye'nin en büyük film şirketlerinden olan ve yüzbinlerce abonesi bulunan Youtube kanallarına sahip olan Fanatik Film Şirketi, özellikle bağımsız sinemaya destek vermeye hazırlanıyor. Filmini türlü imkansızlıklarla çeken, insanlara ulaştırmak ve dağıtım konusunda sıkıntı çeken sinemacıların filmlerini geniş kitlelere ulaştırıyor.

Abone sayısı yüzbinleri bulan, en büyük yerli film arşivine de sahip olan ve en düşük izlenme sayıları 50 bin civarında olan Fanatik Film kanalları hiçbir ücret talep etmeden filmlerinizi yayınlıyor ve daha çok insana ulaşmasını sağlıyor.

 

"Çekmesi senden, izletmesi bizden" sloganıyla gelen talepler üzerine daha da büyük bir ilgiyle projeye başlayan Fanatik Film filmlerinizi bekliyor. Yapmanız gereken şirket hesaplarına ulaşmak ve talebinizi dile getirmek. "Filmimi çektim ama dağıtımcı bulamadım" , "Az salonda gösterildi" , "Sadece festivallerde yer aldı" ve "Az kişiye ulaşabildim" diyorsan Fanatik Film kanallarında filmini oynat ve yüzbinlere ulaş.

İletişim için: [email protected]

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)