Başlat Ready Player One, İKSV Galaları kapsamında 28 Mart Çarşamba akşamı 21.30'da Cinemaximum City's Nişantaşı'nda gösterilecek.
20 Mart 2018

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 2016 yılında düzenlenmeye başlayan ve 2017-2018 sezonunda DHL sponsorluğunda gerçekleştirilen İKSV Galaları, Steven Spielberg'in yönetmen koltuğunda oturduğu en yeni filmi, Başlat Ready Player One'ı sinemaseverlerle buluşturuyor. Sanal bir oyun evreninde geçen ve görsel efektleriyle büyüleyen, 3D bilimkurgu macera olan Başlat Ready Player One, İKSV Galaları kapsamında 28 Mart Çarşamba akşamı 21.30'da Cinemaximum City's Nişantaşı'nda gösterilecek.

 

2045 yılında, küresel ısınma, kirlilik ve aşırı nüfus yüzünden dünya karmaşanın esiridir. İnsanlar gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için OASIS adlı dijital bir oyun aracılığıyla sanal bir evrende zaman geçirmektedir. Ailesini küçük yaşta kaybeden genç Wade Watts, oyunun milyarder kurucusunun sakladığı hazineyi bulmak için çabalarken, karşısına çok güçlü ve kötü amaçlı bir şirketin kadrolu oyuncuları çıkar. Bir süre sonra her şey bir oyun olmaktan çıkıp acımasız bir rekabete dönüşür.

 

Ernest Cline'ın çok satan romanından uyarlanan Başlat Ready Player One, Lara Croft'tan Yüzüklerin Efendisi'ne Freddy Krueger'dan Speed Racer'a birçok popüler kültür evrenine göndermeler içeriyor. Heyecanı ve aksiyonu bir an bile düşmeyen, görsel efektleriyle göz kamaştıran Başlat Ready Player One'ın oyuncu kadrosunda Olivia Cooke, Tye Sheridan, Ben Mendelsohn, Simon Pegg ve T.J. Miller yer alıyor.

 

2017'de yeniden Oscar'a aday gösterilen, E.T.'den Üçüncü Türden Yakınlaşmalar ve Azınlık Raporu'na çağdaş bilimkurgu sinemasına birçok yapıt kazandıran Steven Spielberg, yönettiği bu son filminin müziklerini yine John Williams'a emanet etti.

 

Türkiye'de 30 Mart'ta vizyona girecek olan Başlat Ready Player One sinemaseverler DHL sponsorluğundaki İKSV Galaları kapsamında 28 Mart'ta izleyebilecekler. Başlat Ready Player One filminin ön gösterimini Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures ve İKSV sunuyor.

 

Biletler 22 Mart'ta satışta

28 Mart Çarşamba akşamı 21.30'da Cinemaximum City's Nişantaşı'da gerçekleştirilecek İKSV Galaları'nın son filmi Başlat Ready Player One'ın 35 TL olan biletleri 22 Mart günü 10.30'dan itibaren Biletix ve İKSV ana gişeden satışa sunuluyor. Lale Kart üyeleri için ön satış 21 Mart günü saat 10.30'da başlıyor. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)