Film 20 Şubat Salı günü gösterilecek
13 Şubat 2018

BEŞİNCİ MÜHÜR

AKBANK SANAT SİNEMA KUŞAĞI'NDA

 

Şubat ayı boyunca Macar ve dünya sinemasının en önemli yönetmenlerinden Zoltán Fábri'nin filmlerine evsahipliği yapan Akbank Sanat, 20 Şubat Salı günü saat: 19.00'da ünlü yönetmenin 1976 yılı yapımı filmi "Beşinci Mühür"ü izleyicilerle buluşturuyor.

 Ferenc Santa'nın aynı adlı romanından uyarlanan film, "Yaşamak için ne kadar kötü olabilirsiniz?" sorusuna cevap arıyor. Macarca orijinal ve Türkçe alt yazılı olarak ücretsiz olarak izleyebileceğiniz filmin davetiyeleri gösterimden bir saat önce Akbank Sanat Danışma'dan temin edilebilirsiniz.

 

ETKİNLİK: Akbank Sanat Sinema Kuşağı - Macar Sineması'ndan Bir Usta: Zoltan Fabri

 

BEŞİNCİ MÜHÜR (Az Ötödık Pecset)

Tarih: 20 Şubat 2018 Salı saat: 19.00

Yönetmen: Zoltán Fábri

Oyuncular: Őze Lajos, Márkus László, Dégi István

Yapım ve Format: Macaristan, 1976, 111', DVD

1944 yılının karanlık günlerinde Budapeşte'de bir barda bir grup arkadaş sohbet etmektedir. Bunlardan biri hayatlarını değiştirecek şu soruyu sorar: "Eğer yeniden doğacak olsaydınız ne olmazdınız: Her türlü acımasızlığı yapan bir kral mı yoksa acı çeken dürüst bir köle mi?". Ferenc Santa'nın aynı adlı romanından uyarlanan filmde, "Yaşamak için ne kadar kötü olabilirsiniz?" sorusunun cevabını bulacaksınız.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)