Gary Oldman'a Altın Küre kazandıran film pek yakında vizyonda
19 Ocak 2018

Gary Oldman'a Altın Küre kazandıran ve Oscar için favori konumuna getiren Darkest Hour filminden Türkçe poster ve Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

 Kristen Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane, Ronald Pickup ve Ben Mendelsohn gibi isimlerinde rol aldığı filmin yönetmeni ise Joe Wright. 

EN KARANLIK SAAT adıyla ülkemizde oynayacak olan film, Focus Features sunumu bir Working Title Films Production yapımı.

2. Dünya Savaşı'nın ilk günlerinde, Fransa'nın yaklaşmakta olan düşüşüyle, istila tehdidi belirirken İngiltere en karanlık saatiyle yüzleşir. Nazi güçleri ilerlerken ve Müttefik ordular Dunkirk kıyılarında köşeye sıkıştırıldığında Batı Avrupa'nın kaderi, göreve yeni gelen İngiliz Başbakanı Winston Churchill'in liderliğine bağlıdır. Siyasi rakiplerini idare ederken son tercihle yüzleşmek zorundadır; Hitler'le müzakere edip İngiliz halkını büyük bir bedel karşılığında kurtarmalı veya ulusu toplayıp inanılmaz zorluklara karşılık savaşmaya devam etmelidir. Joe Wright tarafından yönetilen En Karanlık Saat, Churchill'in dünya tarihinin gidişatını değiştirdiği 1940 yılındaki dört haftanın ilham verici ve dramatik hikayesi.

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)