12 Ocak haftası 8 film birden gösterime girecek
12 Ocak 2018

12 Ocak haftası tam 7 yeni film gösterime giriyor. Arif V 216'nın ikinci haftasında bu kez filmler gösterime girme kararı aldılar. Önemli ve değişik kategorilerdeki iddalı filmlerle birlikte bu hafta salonların doluluk oranının da iyi geçmesi bekleniyor.
Bu hafta iki yerli film gösterime giriyor. İlki sevilen bir komedi filminin devamı olan Deliha 2. Gupse Özay'ın bu kez projeye tamamen sahip olduğu film türü sevenler için bir alternatif olacak. Diğer film ise katıldığı festivallerin hemen hepsinden ödülle dönen, Onur Saylak'ın ilk yönetmenlik denemesi de olan Daha filmi. Mülteci sorunu üzerinden ilerleyen film sert bir anlatıma sahip.

Haftanın korku ve aksiyon seven izleyicilerini ise iki iddialı film bekliyor. Korku sevenler serinin üçüncü filmi olan Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar filmini tercih edecektir. İlk iki bölümü James Wan tarafından çekilen ve çok beğenilen film bu kez Adam Robitel tarafından yönetiliyor. Aksiyon sevenleri ise son yıllarda bu anlamda önemli filmlere imza atan Liam Neeson salonlara bekliyor. Her gün bindiği banliyö treninde sıra dışı olaylar yaşayan bir adamın kısa süredeki macerası beyazperdeye yansıyor.

Drama filmi sevenlerin Kate Winslet ve İdrsi Elba'lı Aramızdaki Sözler filmiyle güzel vakit geçireceği haftada arthouse ve politik film seven izleyiciler ise Ricardo Darin'in oynadığı Zirve filmini tercih edecektir. Haftanın en çok konuşulan filmiyse Altın Küre adayı nolan ve Oscar içinde adı çok konuşulan The Post. Steven Spielberg'in yönettiği filmde Hollywood'un en önemli oyuncularından Tom Hanks ve Meryl Streep başrollerde. Bir skandal ve etrafında geçen olayların anlatıldığı gazetecilik filmi olan The Post bu hafta gösterime giren en önemli film.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)