Sony Xperia ile Kısa Kes Dijital Film Yarışması, genç yönetmen adaylarına ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar ile kısa film çekme şansı vererek, dijital dünyanın yeni yıldız yönetmeni olma imkanı sağlıyor. Yarışmaya, 26 Ekim’e kadar kendi hayatınızın anlarından oluşan kısa filminizi çekerek KisaKes.org adresi üzerinden başvurabilirsiniz!
02 Ekim 2014

  Üstün kamera özellikleri ve akıllı sosyal kamera uygulamalarıyla kullanıcılarını birer yönetmen haline dönüştüren Sony Xperia, gençler arasında bir marka haline gelen Kısa Kes ile işbirliği yaparak "hayatımızın film tadındaki bölümlerini" daha geniş kitlelere duyuracak bir projeyi hayata geçiriyor! 

  Kısakes Film Festivali'ni dijital ortama taşıyan projede herkes kendi hayatının yönetmeni olarak, dijital dünyanın yeni yıldız yönetmeni olma şansı yakalıyor. Yarışmaya katılmak için tek yapmanız gereken gün içinde aklınızdan geçirdiğiniz #hayatımbirfilmolsa cümlesinin karşılığı olan en fazla 90 saniye uzunluğundaki videonuzu çekmek ve www.kisakes.org'a yüklemek. 

Dijital Dünyanın Yeni Yıldız Yönetmeni Siz Olabilirsiniz!

Yarışma kapsamında en çok beğeni alan ilk 10 video, Sony Mobile özel jürisi tarafından değerlendirilerek kazanan üç finalist belirlenecek. Ayrıca yarışmaya katılan tüm kısa filmler arasından bir film "Jüri Özel Ödülü"nü almaya hak kazanacak. Finalistler, ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar ile sinema atölyesine katılma fırsatı yakalayarak Türkiye'de satışa sunulacak olan Sony Xperia Z3 ile yepyeni bir kısa film çekme şansına sahip olacak. Mustafa Altıoklar danışmanlığında çekilecek yeni kısa film ise Sony Mobile Türkiye'nin sosyal medya hesaplarından yayınlanarak milyonlarla buluşacak. 

Siz de dijital dünyada kendinize bir yer açmak istiyorsanız 26 Ekim'e kadar KisaKes.org adresi üzerinden Sony Xperia ile Kısa Kes Dijital Film Yarışması'na başvurabilirsiniz. 

Yarışma Hashtagi: #HayatimBirFilmOlsa

Yarışmaya katılmak için;  www.facebook.com/sonymobiletr

www.kisakes.org

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)