"Panzehir" filminin galasında oyuncularından Tolga Akdoğan ile Panzehir filminde canlandırdığı Cem karakterinden ve bu filmin oyunculuk kariyerindeki yerinden konuştuk.
12 Mayıs 2014

"Panzehir" filminin galasında oyuncularından Tolga Akdoğan ile Panzehir filminde  canlandırdığı Cem karakterinden ve bu filmin oyunculuk kariyerindeki yerinden konuştuk.   


Merhaba Tolga Bey, Panzehir filminden ve yapım sürecinden bahsedebilir misiniz?

Filmi az önce izledim ve ben de beklediğimi aldım o anlamda. Gerçekten yorucu ve heyecanlı, maceralı geçti . Neden öyle olduğunu da izleyince filmi görüyoruz. Dövüş sahneleri olsun,  benim dayak yemelerim olsun. Gerçekten yediğim dayaklara değmiş diyebiliyorum izledikten sonra ama tabi her şeyden öte keyifliydi, güzeldi. Bir şeyler öğrendik, birlikte bir şey yapmanın keyfini yaşadık. Güzeldi.

Canlandırdığınız karakterin zirve noktaları nelerdir?

Benim karakterimle ilgili zirve noktaları filmin yarısından sonra karakterimin içinde bastırdığı şeylerin ortaya çıkmasıyla, onun gerçek insanı taraflarını görmeye başlıyoruz. Maceraların getirdikleri doğrultusunda dellenmelerini gördükçe zirve noktası ortaya çıkıyor ve yavaş yavaş artarak gidiyor.

Panzehir filminin oyunculuk kariyerinizde ki yerini söyleyebilir misiniz? 

Çok önemli, çünkü benim oynadığım adam akıllı iki film var. O yüzden çok önemli hayatım boyunca unutamayacağım bir şey. Kıymetli benim için.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)