Sinematürk Türkiye TV İçerik Alım & Satım Profesyonelleri Röportajları Serisi kapsamında, Ezgi Ural ( Kanal D) ile 11 soruda TV İçerik Pazarı Röportajı 1. Merhaba Ezgi Hanım, kendinizi biraz tanıtabilir misiniz? 2. Kanal D’ nin içerik politikası ve süreçleriyle ilgili bilgi verebilir misiniz? 3. Türkiye özellikle dram içeriklerinde dünya çapında trend haline geldi. Dış pazar izleyicisinin Türk dizilerini bu kadar içselleştirmesini neye bağlıyorsunuz? 4. Önümüzdeki dönemde Türk dizileri trendinin devam edeceğini düşünüyor musunuz? Dram dışında başka hangi türlerde benzer bir ivme yakalanabilir? 5. Drama dışında hangi içerik türlerinde potansiyel olduğunu düşünüyorsunuz? 6. Komedi ve aksiyon türünde de benzer bir trend yakalanabilir mi? 7. Discop’ta hangi içeriklerinize en çok ilgi geliyor? 8. Drama dizi ihracatı dışında, Türk içerik pazarı için önemli iş modellerinin, önümüzdeki dönemde neler olmasını bekliyorsunuz? 9. Ortak yapım süreci karşılıklı nasıl ilerliyor? Taraflar hangi rolleri üstleniyor? 10. Yabancı diziler Türkiye’de ‘eş zamanlı’ yayınlanıyor. Türk dizileri içinse aynı durum geçerli değil. Size bu tür talepler geliyor mu, trendi nasıl görüyorsunuz? 11. Yönetmenlere, oyunculara ve sektör profesyonellerine iletmek istediğiniz birşey var mı?
26 Mart 2014

Sinematürk Türkiye TV İçerik Alım & Satım Profesyonelleri Röportajları Serisi kapsamında, Ezgi Ural ( Kanal D) ile 11 soruda TV İçerik Pazarını konuştuk. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)