Sinematürk Türkiye TV İçerik Alım & Satım Profesyonelleri Röportajları Serisi kapsamında, M. Akif Ebiçoğlu (3P Product Placement Production) ile 7 soruda TV İçerik Pazarı Röportajı 1- Merhaba Mehmet Bey, kendinizden ve ajansınızdan bahseder misiniz? 2- Türkiye’de ürün yerleştirme sürecinin önemli noktaları nelerdir? 3- Türkiye’deki product placement uygulamalarında, belirleyici unsurlar nelerdir? Türkiye’nin ürün yerleştirme alanındaki kilometre taşı nedir? 4- Mercedes’le yaptığınız ürün yerleştirme çalışmalarında, yer aldığınız dizilerin, eşleştirdiğiniz karakterlerin süreçleri nasıl oldu? Sonuçları nasıl geldi? 5- Mercedes’le yaptığınız ürün yerleştirmelerinde karakter kullanırken hangi değerleri öne çıkarmayı tercih ettiniz? Neden? 6- Önümüzdeki dönemlerde ürün yerleştirmenin sürecinin, Türkiye’de ve Dünya’da nasıl gelişeceğini düşünüyorsunuz? 7- Türkiye’de sponsorluk, ürün yerleştirme, finansal konular gibi sektörle ilgili geliştirmeye açık bulduğunuz başka konular da var mı? Bu anlamda ekosisteme söylemek istediğiniz neler var?
26 Mart 2014

Sinematürk Türkiye TV İçerik Alım & Satım Profesyonelleri Röportajları Serisi kapsamında, M. Akif Ebiçoğlu (3P Product Placement Production) ile 7 soruda TV İçerik Pazarını konuştuk. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)